Bendruomenė NAUJAMIESČIO VINGIS
Background
Bendruomenė NAUJAMIESČIO VINGIS

SOCIALINĖ INICIATYVA "SENJORAI VAIRUOJA SAUGIAI"
Ketvirtadienį, gegužės 31 d. 10 val., Lietuvos miestuose vyks socialinė akcija „Senjorai vairuoja saugiai“, kuri pakvies vyresnio amžiaus žmones atnaujinti savo vairavimo žinias. Akcijoje dalyvaujančios vairavimo mokyklos Trečiojo amžiaus universiteto studentams savo duris atvers Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Mažeikiuose ir Ukmergėje.

Plačiau apie socialinę iniciatyvą "Senjorai vairuoja saugiai":
Pirmą kartą Lietuvoje rengiama senjorams skirta vairavimo akcija siekiama paskatinti vyresnio amžiaus žmones, ypač tuos, kurie po ilgesnės pertraukos vėl sėda prie automobilio vairo, pasinaudoti profesionalia vairavimo mokyklų pagalba. Konsultacijų metu vairavimo mokyklose senjorai galės pasitikrinti vairavimo žinias, susipažinti su naujausiais Kelių eismo taisyklų pakeitimais ir pasitarti su instruktoriais, kaip elgtis kelyje esant skirtingoms situacijoms. Akcijos dalyviai taip pat galės patys atlikti įvairaus sudėtingumo vairavimo pratimus mokymo aikštelėse ir išgirsti instruktorių patarimus.

Socialinę akciją „Senjorai vairuoja saugiai“ Susisiekimo ministerija organizuoja kartu su Lietuvos vairuotojų rengimo įstaigų asociacija ir Trečiojo amžiaus universitetu.
Senjorai, norintys dalyvauti socialinėje akcijoje „Senjorai vairuoja saugiai“, gali registruotis vairavimo mokykloje savo mieste.

Daugiau informacijos apie socialinę iniciatyvą: http://sumin.lrv.lt/lt/naujienos/susisiekimo-ministerijos-akcija-kviecia-senjorus-atnaujinti-vairavimo-zinias-ir-igudzius

Video: https://www.youtube.com/watch?v=jVHQPESXYc8&feature=youtu.be
https://we.tl/w28DbThSDs

Komunikacijos ir protokolo skyriaus vedėja
Tel. (8 5) 239 3802 
Parašė: Administracija       Data: 2018-05-31       Grįžti atgal
Background Background Background